Ofte stilte spørsmål om Canikur

29

Ofte stilte spørsmål - Canikur tyggetabletter

30

Når bruker man Canikur tyggetabletter?

Canikur tyggetabletter er utviklet spesielt til hunder i perioder med akutt diaré og under etterfølgende rekonvalesens fra dette.

Canikur kan dessuten gis til hunder før stresspåvirkninger, f.eks. før utstillinger, før jakt, transport eller før dyret utsettes for en ny og uvant situasjon, for å unngå diaré.

Kan man gi Canikur tyggetabletter til katt?

Ikke gi Canikur-tabletter til katt. Bruk i stedet Canikur Pro pasta.

Hvilke smaksstoffer er tilsatt tablettene?

Smaksforsterkerne i Canikur-tablettene er hydrolyserede vegetabilske proteiner og naturidentiske smaksstoffer.

Er det proteiner i Canikur-tabletter?

Ja, det er hydrolyserte vegetabilske proteiner.

Inneholder Canikur-tabletter gluten?

Nei. Canikur-tabletter kan brukes til hunder med glutenallergi.

Inneholder Canikur antibiotika?

Canikur inneholder ikke antibiotika, men består utelukkende av mineraler og plantefibre. Ved kompliserte sykdomstilfeller kan Canikur kombineres med annen behandling anbefalt av veterinæren.

Hva synes hunden om smaken av Canikur tyggetabletter?

De fleste hunder liker smaken av Canikur og spiser tablettene frivillig. Til mindre hunder kan det være nødvendig å dele tabletten i to. Hvis hunden ikke spiser tabletten frivillig, kan tabletten knuses i en kopp med en teskje. Ta deretter 5 ml varmt vann (svarer til tomrommet som oppstår etter at tabletten er trykket ut av pakningen), og bland pulver og vann sammen til en pasta som gis direkte i munnen. Hvis du vil gi hunden Canikur-pastaen ved hjelp av en sprøyte, skal vannmengden fordobles (10 ml per tablett).

Kan Canikur brukes før stressede situasjoner?

Det er velkjent at stress påvirker funksjonen i mage-tarm-kanalen og at dette ofte kan føre til diaré. Canikur kan gis til hunder før stresspåvirkninger, f.eks. før hundeutstillinger, før transport eller før hunden utsettes for en ny og uvant situasjon. Dosen gis igjen på selve dagen, om morgenen, og hver etterfølgende morgen så lenge hunden er utsatt for den stressutløsende påvirkningen. Det er viktig at hunden hele tiden har fri tilgang til drikkevann.

Kan man kombinere bruken av Canikur tyggetabletter og Canikur Pro pasta?

Det kan man til hunder. Canikur tyggetabletter er ikke til katter.

Bruk Canikur tyggetabletter i perioder med akutt diaré, og følg opp med Canikur Pro pasta for å gjenopprette tarmfloraen.

Våre andre produkter til hund og katt

Canosan

Canosan

Naturens eget «smøremiddel»

 

Kosttilskudd som støtter funksjonaliteten i hundens og kattens ledd ved å tilføre naturlige næringsstoffer.

Centaura

Centaura

Beskytt hunden, hesten og deg selv mot insekter

 

Insekter er mer enn en plage. Bruk Centaura på hunden, hesten og deg selv når du skal være utendørs, og hold deg insektfri hele dagen.

Viacutan

Viacutan NY

For hud og pels hos hunder og katter

 

Et daglig fôrtilskudd til hunder og katter med en balansert og konsentrert blanding av Omega 6- og Omega 3-fettsyrer som er spesielt viktig for å opprettholde en frisk hud.